петък, 17 септември 2010 г.
Зеленчукова супа
Продукти:
1 глава лук
1 морков
1 пиперка
1 люта чушка
1 малка тиквичка
1-2 картофа
1 шепа зелен фасул
3 с.л. зехтин
сол
черен пипер
магданоз
лимонов сок
1 жълтък (по желание)
1. Почистете зеленчуците и ги нарежете на малки кубчета.
2. В загрейте 1 с.л. олио и запържете леко лука. Добавете другите зеленчуци и разбъркайте.
3. Налейте вода, посолете и варете докато се сварят зеленчуците.
4. Подправете с черния пипер, магданоза и лимоновия сок.
5. По желание може да застроите с жълтъка.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар