петък, 30 декември 2011 г.
Круши на скара с овче кисело мляко, мед и печени бадеми
Продукти:
1 круша
ром или коняк
2-3 големи с.л. домашно овче кисело мляко
2 ч.л. мед
няколко печени бадема
1. Обелете крушата, разрежете я на половинки и я почистете от семките. Поръсете я с рома.
2. Загрейте тефлонов или грил тиган. Запечете крушите докато се карамелизират. За повече аромат може мъничко да ги намажете с краве масло.
3. Сервирайте ги с топки кисело мляко, поляти с мед и поръсени с бадеми.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Това се казва изкушение! Стрхотен вкус и аромат се е получил!
ОтговорИзтриванеВесело посрещане на новата година и пожелание за здраве и много късмет!