петък, 30 декември 2011 г.

Круши на скара с овче кисело мляко, мед и печени бадеми

 
Posted by Picasa


Продукти:

1 круша
ром или коняк
2-3 големи с.л. домашно овче кисело мляко
2 ч.л. мед
няколко печени бадема

1. Обелете крушата, разрежете я на половинки и я почистете от семките. Поръсете я с рома.

 
Posted by Picasa

2. Загрейте тефлонов или грил тиган. Запечете крушите докато се карамелизират. За повече аромат може мъничко да ги намажете с краве масло.

 
Posted by Picasa

3. Сервирайте ги с топки кисело мляко, поляти с мед и поръсени с бадеми.

1 коментар:

  1. Това се казва изкушение! Стрхотен вкус и аромат се е получил!
    Весело посрещане на новата година и пожелание за здраве и много късмет!

    ОтговорИзтриване