понеделник, 30 май 2011 г.
Пица с бекон и кашкавал
Продукти:
за 4 пици
1 доза тесто за пица
1/2 ч.ч. зехтин
1/2 ч.ч. доматено пюре
300 г бекон
300 г кашкавал
1 с.л. риган
1. Разделете тестото на 4 топки (виж Как се прави тесто за пица). Разточете всяка от тях на тънък лист.
2. Намажете разточената кора обилно със зехтин и доматено пюре.
3. Нарежете бекона на парченца. Натрошете кашкавала или го нарежете. Поръсете пицата с риган.
4. Запечете пицата в загрята на 220 С фурна, на ниска скара докато сиренето се разтопи.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар