сряда, 13 октомври 2010 г.

Печени камби

 
Posted by Picasa
Продукти:
на 1 камба
1 щипка сол
1 ч.л. захар
1 ч.л. олио
1 с.л. оцет
2 скл. чесън
магданоз на ситно
1 аспирин за компотен буркан

1. Почистете камбите и ги наредете в тава.
2. Във всяка камба поставете по 1 ч.л. захар, 1 ч.л. олио, щипка сол, 1 с.л. оцет
3. Запечете камбите във предварително загрята фурна на 240 С докато леко се зачервят.
 
Posted by Picasa
4. Извадете ги, поръсете ги с нарязан чесън и магданоз и още горещи ги наредете плътно в буркани. Добавете 1 аспирин, запечатайте и обърнете.
 
Posted by Picasa

Няма коментари:

Публикуване на коментар