събота, 9 октомври 2010 г.

Ратун със сирене

 
Posted by Picasa
Продукти:

12 бр. камби или ратун
150 г сирене
2 яйца
1 домат
сол
черен пипер
магданоз
зехтин

1. Почистете камбите от семето и ги измийте. Подредете ги в тавичка, посолете и капнете във всяка от тях по малко зехтин.
 
Posted by Picasa
Запечете ги за 10 мин. в загрята на 220 С фурна.
2. Натрошете сиренето. Размесете го с яйцата, черен пипер, нарязаните на кубчета домати и ситно нарязан магданоз.
3. Разпределете плънката в камбите и върнете във фурната за нови 10 мин.
 
Posted by Picasa
4. Сервирайте с любов.
 
Posted by Picasa

Няма коментари:

Публикуване на коментар