четвъртък, 28 октомври 2010 г.

Фасул яхния

 
Posted by Picasa
Продукти:
1 ч.ч. зрял фасул
1 глава лук
1 морков
парче глава целина
1 домат
1 люта чушка
1 ч.л. червен пипер
1 с.л. джоджен
1 с.л. магданоз
сол на вкус
50 мл. олио

1. Накиснете фасула във вода да престои една нощ.
2. Измийте фасула, залейте го със студена вода и го варете около 1 час.
3. Нарежете на кубчета моркова, лука и целината. Запържете ги в олиото. Добавете настъргания домат и червения пипер. Изсипете зеленчуците при боба. Посолете. Варете до пълното омекване на зеленчуците.
4. Прибавете джоджена и магданоза.
 
Posted by Picasa

Няма коментари:

Публикуване на коментар