Продукти:
2 заешки филенца
сол
черен пипер
1 с.л. мед
1 ч.л. свежа мащерка
зехтин
1. Нарежете филетата на парчета с дебелина 2 см. Овкусете ги със сол, черен пипер, мащерка и малко зехтин и ги оставете да престят поне час.
2. Запържете месото до златисто в намазнен със зехтин тиган.
3. Загрейте меда леко в микровълнова за да се разтопи. Прехвърлете филенцата в тава и ги намажете с мед. Печете ги още 5–6 минути в загрята на 220 С фурна.
4. Поднесете заешкото полято с образувания сос и гарнитура от свежи зеленчуци.
Супер са филенцата!И така хубаво са се запекли,чуднички!
ОтговорИзтриванеПрекрасно е, Еми. Ястието ти събужда невероятен апетит. Много е съблазнително, просто неустоимо!
ОтговорИзтриванеПрегръдки и весели събота и неделя!
Благодаря, момичета! Хубави почивни дни и на вас!
ОтговорИзтриване