източник: Бон Апети
Продукти:
4 вратни пържоли
сол
черен пипер
смлян кориандър
смлян кимион
чесън на прах
зехтин
за соса:
1 с.л. краве масло
1 с.л. брашно брашно
1 ч.ч. бульон
50 мл сметана за готвене
1 с.л. магданоз, ситно нарязан
сол
черен пипер
50 г настъргано сирене "Пармезан"
1/2 ч.л. горчица
1. Начукайте леко пържолите. Поръсете ги със сол, черен пипер, кориандър, кимион, чесън и малко зехтин. Оставете ги в хладилник за 1 час.
2. Запечете пържолите в загрят тиган или на скара.
3. Докато пържолите се пекат, разтопете в тенджерка маслото. Добавете брашното и бъркайте докато се разпени и започне да се запържва.
Разредете с бульона и сметаната и оставете соса да поври и се посгъсти. Бъркайте непрекъснато.
5. Разбъркайте в соса настъргания "Пармезан" и ситно нарязания магданоз.
Сервирайте върху пържолите.
ооо това е съвършеното ястие,мм взимам чинииката :)) изглежда толкова апетитно
ОтговорИзтриванепрегръдки и хубав ден
Слънчев и усмихнат ден и на теб!
Изтриванеммммм,чак тук ухаят,Еми!Страхотно месно блюдо!
ОтговорИзтриванеСърдечни поздрави!
Отново мнохо хубави рецепти, Еми!
ОтговорИзтриванеБлагодаря много за вниманието! Хубав ден на всички!
ОтговорИзтриване