четвъртък, 3 май 2012 г.
Пълнени гъби със синьо сирене и кашкавал
Продукти:
1 кг едри гъби печурки
100 г синьо сирене
100 г топено сирене
150 г кашкавал
2 стръка зелен чесън
3-4 стръка зелен лук
50 г краве масло
сол
черен пипер
1. Измийте гъбите и отстранете пънчето им. Поръсете ги със сол и черен пипер.
2. Нарежете чесъна и лука на ситно. Смесете ги с топеното сирене и натрошеното синьо сирене.
3. Подредете гъбите в тава. Напълнете ги със сиренената смес. Сложете във всяка гъба парче кашкавал и бучица краве масло.
4. Запечете гъбите в загрята на 200 С фурна за около 15 минути.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Страхотни гъбки! Със всякакъв пълнеж и без ги обожавам, а ти си ги напълнила с любими вкусотийки.
ОтговорИзтриванеБлагодаря ти! Черпя те виртуално и хубава вечер ти пожелавам!
ИзтриванеИ аз като Катето, обичам гъбите под всякъква форма. Твоите изглеждат вкусно :)
ОтговорИзтриванеПоздрави и хубав ден!
Благодаря, Диде! Усмихнат ден и на теб!
ИзтриванеУжасно вкусно!Скоро не съм правила подобни гъбки,благодаря,че ме подсети,мила!
ОтговорИзтриване