вторник, 14 декември 2010 г.
Ориз с риба тон и царевица
Продукти:
1 ч.ч. дългозърнест бланширан ориз
3 ч.ч. бульон (рибен или зеленчуков)
1 глава лук
1 консерва риба тон в растителна мазнина
1 малка консерва царевица
1. Отцедете рибата от соса. Нарежете на ситно лука. Запържете го в маслото от консервата.
2. Добавете ориза в тенджерата и го разбъркайте докато промени цвета си. Залейте с бульона и оставете на слаб огън оризът да поеме всичката течност.
3. Подправете със сол, черен пипер и малко соев сос. Добавете натрошената риба и отцедената царевица. Оставете още няколко минути на котлона.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар