вторник, 19 април 2011 г.
Постен гювеч
Продукти:
1 тиквичка
1 малък патладжан
3-4 картофа
1 зелена пиперка
1 червена пиперка
1 люта чушка
1-2 моркова
200 г зелен боб
200 г грах
200 г бамя
2 домата
олио
магданоз
сол
черен пипер
червен пипер
щипка лют червен пипер
Съотношението на зеленчуците е по-желание.
1. Почистете и нарежете зеленчуците на парченца. Оставете лютата чушка цяла.
2. Сложете всичко в пръстен гювеч, посолете, поръсете с нарязан магданоз, залейте с олио и 1 чаша зеленчуков бульон.
3. Печете 1,5-2 часа на 150 С.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар