сряда, 6 април 2011 г.

Варено жито с ябълка, мед и бадеми


Продукти:

1 ч.ч. грухана пшеница
1 ч.ч. бадемови ядки
2-3 ябълки
мед
канела на прах

1. Залейте житото със студена вода и го сварете докато омекне. Отцедете го и го оставете да изстине.
2. Разпределете житото в купички, добавете ябълка, обелена и нарязана на кубчета, бадемови ядки, мед и канела на вкус.
Това е една вкусна и здравословна закуска или десерт.

1 коментар:

  1. Определено е добра алтернатива за закуска.Тъкмо се чудех дали ще бъде благоприятно да заменя традиционната комбинация от сушени плодове с прясна ябълка.Благодаря! :]

    ОтговорИзтриване