четвъртък, 25 октомври 2012 г.
Прясна паста със сьомга, крема сирене и пресни тиквички
Продукти:
300 г прясна паста
100 г крема сирене
100 г пушена сьомга
2-3 малки тиквички
1 с.л. краве масло
сол
черен пипер
няколко стръка див лук
1. Нарежете тиквичките на тънки резенчета, а дивия лук на ситно. Накъсайте сьомгата на парченца.
2. Сварете пастата за 2-3 минути в подсолена вода. Може да ползвате готова паста или да си я приготвите сами (виж Как се прави тесто за паста).
3. Излейте водата, като запазите 1 черпак от нея в тенджерата при пастата. Добавете маслото, крема сиренето, дивия лук и тиквичките. Разбъркайте всичко, подправете с черен пипер и сервирайте.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар