неделя, 21 октомври 2012 г.
Толстолоб на фурна с кашкавал
Продукти:
500 г толстолоб на парчета
сол
черен пипер
лимонов сок
100 г кашкавал
1. Посолете парчетата толстолоб от двете страни със сол, черен пипер и лимонов сок и ги оставете поне 30-40 минути да престоят.
2. Постелете тавичка с хартия за печене. Подредете върху нея рибата. Поръсете ги обилно с настърган кашкавал.
3. Запечете ги в загрята на 200 С фурна докато кашкавалът се запече до златисто.
4. Сервирайте рибата със зелена салата и резени лимон.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Бързо и вкусно!
ОтговорИзтриванеУспешна нова седмица!
А дали ще стане хубаво,ако е с пангасиус ?
ОтговорИзтриванеИначе чудесна рецепта,лесно, бързо,вкъсно. Поздравления :)