неделя, 26 февруари 2012 г.

Мус от сьомга

 
Posted by Picasa

Продукти:

100 г пушена сьомга
100 г крема сирене
100 г заквасена сметана
1 склидка чесън
1 с.л. нарязан копър
сол
черен пипер
сока на 1/2 лимон

1. Счукайте чесъна. Сложете в кухненски робот сьомгата, сиренето, сметаната, чесъна и копъра. Миксирайте всичко до гладка смес.
2. Подправете със сол, черен пипер и лимонов сок на вкус.
3. Оставете муса да престои 1/2 час в хладилник и сервирайте с крекери или солени бисквити.

1 коментар:

  1. Чудесно предложение, Еми! Благодаря ти, че го сподели!

    Прегръдки и един прекрасен ден от мен!

    ОтговорИзтриване