неделя, 26 февруари 2012 г.
Мус от сьомга
Продукти:
100 г пушена сьомга
100 г крема сирене
100 г заквасена сметана
1 склидка чесън
1 с.л. нарязан копър
сол
черен пипер
сока на 1/2 лимон
1. Счукайте чесъна. Сложете в кухненски робот сьомгата, сиренето, сметаната, чесъна и копъра. Миксирайте всичко до гладка смес.
2. Подправете със сол, черен пипер и лимонов сок на вкус.
3. Оставете муса да престои 1/2 час в хладилник и сервирайте с крекери или солени бисквити.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Чудесно предложение, Еми! Благодаря ти, че го сподели!
ОтговорИзтриванеПрегръдки и един прекрасен ден от мен!