петък, 21 януари 2011 г.
Салата с грейпфрут
Продукти:
1 зелена салата
1 връзка лук
1 краставица
2 грейпфурта
50 г лешници
1/2 ч.л. сол
1 с.л. оцет
3 с.л. зехтин
1/2 ч.л. горчица
1. Измийте и почистете зеленчуците. Нарежете лука на ситно, краставицата на по-дебели четвъртинки. Накъсайте салатката. Почистете грейпфурта от всички ципи. Запечете леко лешниците и ги натрошете.
2. Смесете солта, горчицата, оцета и зехтина. Разбийте ги добре.
3. Смесете зеленчуците, полейте с дресинга и поръсете с лешниците.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар