вторник, 4 януари 2011 г.
Свински ребърца с карамелизирани лукчета
Продукти:
1 кг свински ребърца
1 ч.л. сол
1 ч.л. черен пипер
1 ч.л. червен пипер
1 ч.л. горчица
1/2 ч.ч. вино
шепа бейби моркови
1 глава чесън на склидки
няколко малки лукчета
1. Смесете всички подправки, горчицата и виното в тавичката в която ще печете. Оваляйте ребърцата в сместа и ги оставете няколко часа да се мариноват.
2. Добавете почистените лукчета, чесън и моркови.
3. Запечете в предварително загрята фурна на 220 С за десетина минути.
4. Намалете фурната на 180 С. Покрийте тавичката с алуминиево фолио и печете за около час и половина. Махнете фолиото и ако е нужно запечете още малко.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар