сряда, 5 януари 2011 г.

Гъби с яйца


Продукти:

500 г гъби
1 с.л. краве масло
1 глава лук
3 яйца
сол
черен пипер

1. Нарежете лука на ситно, а гъбите на филийки.
2. В дълбок тиган запържете лука с маслото. Добавете гъбите и ги оставете да се зачервят. Не ги разбърквайте, нека добре се запържат. Подправете със сол и черен пипер.
3. Щом гъбите се зачервят от едната страна, разбъркайте ги, направете вдлъбнатини с лъжица и счупете във всяка от тях по едно яйце. Захлюпете с капак да се изпържи яйцето.
4. Сервирайте с много обич върху препечена филийка с гарнитура от зелена салата.











Няма коментари:

Публикуване на коментар