
Продукти:
500 г агнешки ойколуци
1 ч.л. сол
1 ч.л. черен пипер
1 ч.л. червен пипер
лют червен пипер
1 ч.л. горчица
1 ч.л. кетчуп (по желание)
1/2 ч.ч. вино
1. Измийте хубаво ойколуците. Смесете подправките, виното и горчицата. Оваляйте хубаво ойколуците в сместа и ги оставете да престоят няколко часа.
2. Изпечете ойколуците на скара. Може да ги печете като цели парчета или да ги нарежете на хапки.
3. Сервирайте със свежа салата.
Много апетитно, макар да нямам никаква идея кое точно от агнето е това:)
ОтговорИзтриванеТова са лимфните възли около вратлето на животното. Стават прекрасни на скара - голям деликатес.
ИзтриванеUna ricetta molto particolare
ОтговорИзтриванеciao :)