понеделник, 4 юни 2012 г.
Агнешки ойколуци на скара
Продукти:
500 г агнешки ойколуци
1 ч.л. сол
1 ч.л. черен пипер
1 ч.л. червен пипер
лют червен пипер
1 ч.л. горчица
1 ч.л. кетчуп (по желание)
1/2 ч.ч. вино
1. Измийте хубаво ойколуците. Смесете подправките, виното и горчицата. Оваляйте хубаво ойколуците в сместа и ги оставете да престоят няколко часа.
2. Изпечете ойколуците на скара. Може да ги печете като цели парчета или да ги нарежете на хапки.
3. Сервирайте със свежа салата.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Много апетитно, макар да нямам никаква идея кое точно от агнето е това:)
ОтговорИзтриванеТова са лимфните възли около вратлето на животното. Стават прекрасни на скара - голям деликатес.
ИзтриванеUna ricetta molto particolare
ОтговорИзтриванеciao :)