3 пилешки бутчета
1 склидка чесън
1-2 с.л. зехтин
1/2 ч.ч. бяло вино
сока и кората на 1/3 лимон
1 с.л. ситно нарязани пресни билки (босилек, риган, розмарин, мащерка)
сол
1. Смачкайте чесъна. Добавете го в купа с настърганата лимонова кора и лимоновия сок, бялото вино, зехтина и ситно нарязаните билки.
2. Овкусете парчетата пиле със сол и черен пипер.
4. Загрейте фурната на 220 С. Сложете пилето да се пече в съд с капак или покрито с алуминиево фолио. След 40 минути го отвийте и го оставете да се запече.
Ето това пиленце ще е уникално сочно и ароматно,следователно невероятно вкусно!
ОтговорИзтриванеПрегръдки,Емка!
Направо страхотно!
ОтговорИзтриванеБлагодаря ви много и честит празник!
ОтговорИзтриванеОоо, това изглежда много вкусно!
ОтговорИзтриване