понеделник, 30 юли 2012 г.

Печена треска с орехова коричка




Продукти:
за 2 порции

2 парчета филе от треска
100 г орехови ядки
1 с.л. песто
сол
черен пипер

1. Нарежете ореховите ядки на едро.
 

2. Поръсете филетата от треска със сол и черен пипер от двете страни. Намажете ги от едната страна с песто.
 

3. Притиснете ги от намазаната страна в ореховите ядки.

 

4. Подредете ги в тавичка, покрита с хартия за печени с орехите нагоре.
 

5. Печете рибата в загрята на 220 С фурна докато се зачервят ядките.
6. Сервирайте рибата със свежа салата или задушени зеленчуци.


 



2 коментара:

  1. Еми много ми хареса рецептата ти.Не съм опитвала рибка така приготвена с песто и орехи изглежда много вкусно.Хубава вечер от мен Еми!!!
    Таня

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря Таня! Лесна е рецептата, бърза и вкусна. Дано ви хареса!

      Изтриване