петък, 18 февруари 2011 г.
Пангасиус със сос от масло и каперси
Продукти:
4 порционни парчета филе от Пангасиус
1 с.л. брашно
1-2 с.л. масло
1 с.л. каперси
1 ч.л. лимонов сок
сол
черен пипер
1. Оформете филето от рибата. Подсушете го със салфетка или домакинска хартия. Посолете го със сол, черен пипер и малко брашно. Изтупайте излишното брашно.
2. Загрейте в тиган маслото. Температурата да не е много висока за да не загори маслото. Изпържете от двете страни филето до златисто. Извадете го.
3. Дръпнете тигана от котлона. Сложете в горещото масло от пърженето каперсите и лимоновия сок. Разбъркайте и полейте соса върху рибата. Сервирайте с гарнитура от задушени в масло картофи.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар