Продукти:
свински котлети с кост
сол
черен пипер
горчица
1. Леко начукайте котлетите за да станат с дебелина от сантиметър-сантиметър и половина. Посолете ги със сол и черен пипер от двете страни.
2. Сложете от едната страна на всеки котлет по 1 ч.л. горчица. Размажете я.
3. Печете котлетите в нагорещен тефлонов тиган.
Здрасти,Еми!
ОтговорИзтриванеМного са ти вкусни пържолките,харесвам с горчица,става чудесно!
Наградите можеш да ги оповестиш в отделна публикация или например в края на някоя от рецептите да пишеш за тях,като сложиш линкове към източниците,т.е. блогърите,които са те наградили.
Картинката на самия блог си я качваш или като първо я запишеш на твоя компютър ,или направо копираш адреса на изображението от блога на този,който те е наградил,и от иконката в твоя блог,откъдето си качваш и другите снимки избираш чрез URL адрес и в полето пействаш копирания линк на изображението.
Ако питаш как да си подредиш наградите в страничния колонтитул на блога,както са моите една под друга,става чрез притурките,избира се "Картина".Но ще ти пиша повече за това,ако това си имала предвид.
Хубаво е в профила да сложиш линк към твой и-мейл,на който могат евентуално да ти пишат,ако имат въпроси към теб.
Хубава вечер,и ако имаш още нужда от помощ не се колебай,насреща съм :)!
Точно това ме интересуваше Благодаря ти! Ще пробвам и ще видим как ще се справя. Хубава вечер ти желая и още веднъж благодаря!
ИзтриванеЧудесна е рецептата! И аз много харесвам месото с горчица, става много вкусно! А гледам и гарнитурка си имат, много апетитно си ги поднесла! Хубав четвъртък от мен!
ОтговорИзтриване