неделя, 22 януари 2012 г.

Задушен спанак

 
Posted by Picasa

Продукти:

1 склидка чесън
200 г пресен спанак
1 с.л. зехтин
сол
черен пипер

1. Почистете спанака от дръжките. Измийте хубаво листата под течаща вода, като се уверявате, че не е останал пясък по тях. Подсушете го с кърпа или центрофуга за зеленчуци.

 
Posted by Picasa

Накълцайте чесъна на ситно.
2. Загрейте зехтина в тиган. Добавете чесъна,

 
Posted by Picasa

разбъркайте и сложете спанака.

 
Posted by Picasa

Той се готви много бързо. Обърнете го и го дръпнете от котлона. Поправете със сол и черен пипер.

 
Posted by Picasa

Няма коментари:

Публикуване на коментар