сряда, 25 януари 2012 г.
Гъби със спанак
Продукти:
300 г гъби
300 г пресен спанак
1 с.л. краве масло (по време на пости го заменете със зехтин)
1 с.л. зехтин
1 с.л. нарязан на ситно лук
сол
черен пипер
1. Загрейте маслото и зехтина в дълбок тиган. По време на пости използвайте изцяло зехтин. Добавете лука да се запържи.
2. Прибавете гъбите. Оставете ги да се запържат и те.
3. Изключете котлона. Сложете върху гъбите почистения и подсушен спанак.
Само разбъркайте, подправете със сол и черен пипер и гарнитурата е готова.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар