вторник, 19 юли 2011 г.
Миди със сос "Равигот"
по Ж.Пепен и Дж.Чайлд
Продукти:
400 г сварени миди ядки
1 с.л. дижонска горчица
1 глава лук
4-5 склидки чесън
2 яйца
2-3 кисели краставички
1 лимон
2-3 с.л. бяло вино
1/2 връзка магданоз
4 с.л. зехтин
сол
черен пипер
1. Сварете яйцата и ги нарежете на ситно.
2. Нарежете на ситно чесъна, лука, краставичките и магданоза. Добавете яйцата и мидите.
3. Подправете със сол, черен пипер, зехтин, горчица, бяло вино и сока на един лимон.
4. Объркайте всичко и оставете 30 минути в хладилник да се смесят ароматите.
Сервирайте.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
СТрахотно,Еми!И ти си фен на фиестата,забелязвам го от известно време!Представяш все чудесни рецепти,браво!
ОтговорИзтриване