Продукти:
700-800 г свинско месо от бута
сол
черен пипер
червен пипер
1 ч.л. горчица
за плънката:
1 тиквичка
1 морков
1 глава лук
3-4 склидки чесън
2 с.л. ситно нарязан магданоз
сол
черен пипер
2-3 с.л. зехтин
1. Сложете парчето месо пред себе си. Натиснете го с ръка и направете разрез в него, на височина от 1 см от масата, без да го разрязвате до края. Разтворете го като книга и продължете да режете от средата към другия край.
Така ще получите голям лист месо.
4. Загрейте зехтина в дълбок тиган. Добавете лука и чесъна. Запържете ги. Прибавете моркова и тиквичката. Пържете ги докато се изпари всичката течност. Подправете с малко сол, черен пипер и ситно нарязания магданоз.
Навийте го на стегнато руло. Прободете го с дървени шишчета на разстояние от 1,5-2 см.
6. Запечете рулата от двете страни на скара.
Ееее,Еми,това се казва идея :))!
ОтговорИзтриванеНе беше ми хрумвало таова оформление,много е ефектно и практично!
Благодаря, че сподели с толкова подробни снимки!
Страхотна идея- бързо,ефектно и разнообразно за любителите на скарата.Непременно ще го пробвам.
ОтговорИзтриване