сряда, 6 юли 2011 г.

Яйца по "Панагюрски"

 
Posted by Picasa

Продукти:

2 яйца
1 с.л. оцет
1/2 ч.ч. кисело мляко
35 г сирене
1 склидка чесън
1 с.л. краве масло
1/2 ч.л. червен пипер
сол

1. Счукайте склидката чесън с щипка сол. Натрошете сиренето. Смесете го с киселото мляко и счукания чесън. Сложете сместа в чиния.

 
Posted by Picasa

2. Поширайте си две яйца (виж Как се правят поширани яйца)
3. Извадете забулените яйца и ги поставете върху киселото мляко.

 
Posted by Picasa

4. В малък съд разтопете маслото.

 
Posted by Picasa

Добавете червения пипер и го загрейте да се джазърне.

 
Posted by Picasa

Внимавайте да не загори и почернее, защото ще горчи. Залейте с него яйцата.

 
Posted by Picasa

 
Posted by Picasa

Няма коментари:

Публикуване на коментар