сряда, 6 юли 2011 г.
Яйца по "Панагюрски"
Продукти:
2 яйца
1 с.л. оцет
1/2 ч.ч. кисело мляко
35 г сирене
1 склидка чесън
1 с.л. краве масло
1/2 ч.л. червен пипер
сол
1. Счукайте склидката чесън с щипка сол. Натрошете сиренето. Смесете го с киселото мляко и счукания чесън. Сложете сместа в чиния.
2. Поширайте си две яйца (виж Как се правят поширани яйца)
3. Извадете забулените яйца и ги поставете върху киселото мляко.
4. В малък съд разтопете маслото.
Добавете червения пипер и го загрейте да се джазърне.
Внимавайте да не загори и почернее, защото ще горчи. Залейте с него яйцата.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар