събота, 2 юли 2011 г.
Салата с рукола, краставица и маринована херинга
Продукти:
1 връзка рукола
1 краставица
150 г маринована херинга
2-3 с.л. черни маслини без костилки
1 лимон
за дресинга:
1 с.л. лимонов сок
3 с.л. зехтин
1/2 ч.л. сол
1/2 ч.л. горчица
щипка черен пипер
1. Смесете съставките за дресинга и ги разбийте добре.
2. Измийте руколата и я подсушете добре. Обелете краставицата и я нарежете на парченца.
3. Сложете руколата и краставицата в купа. Поръсете ги с дресинга. Накъсайте рибата и я добавете към салатата. Прибавете маслините и объркайте добре. Нарежете лимона и гарнирайте.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар