понеделник, 20 юни 2011 г.
Пилешко филе с чесън и градински чай
Продукти:
двойка пилешки гърди
няколко листа пресен градински чай
1-2 склидки чесън
зехтин
сол
черен пипер
1. Нарежете пилешките гърди на хапки. Посолете ги леко.
2. Смачкайте чесъна леко и го нарежете. Сложете го при филето. Добавете листа градински чай и 2-3 с.л. зехтин. Объркайте всичко добре и го оставете да се маринова за няколко часа.
3. Загрейте в тиган още 1-2 с.л. зехтин. Добавете пилешкото и го запържете до златисто. Не го препържвайте, оставете месото в средата сочно.
4. Сервирайте с гарнитура от картофено пюре.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар