събота, 25 май 2013 г.
Свински котлети на тиган с билково масло
Продукти:
2 свински котлета без кост
2 резенчета билково масло
сол
черен пипер
1. Леко начукайте котлетите. Поръсете ги със сол и черен пипер.
2. Загрейте обикновен или грил тиган. Запечете котлетите от едната страна. Обърнете ги и поставете върху тях парченца билково масло да се разтопи докато се запекат и от другата страна. Не ги препичайте. Нека да останат сочни.
3. Сервирайте котлетите с гарнитура по избор.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Впечатляващи сезонни предложения -
ОтговорИзтриванес много вкус и аромати, цветя, билки, колорит...
Чудесни идеи, рецепти и снимки,
сърдечни поздрави и усмихната неделя, Диана
Благодаря, Дианка! Много усмивки и на теб!
ОтговорИзтриване