събота, 25 май 2013 г.

Свински котлети на тиган с билково масло



Продукти:

2 свински котлета без кост
2 резенчета билково масло
сол
черен пипер

1.  Леко начукайте котлетите. Поръсете ги със сол и черен пипер.


2. Загрейте обикновен или грил тиган. Запечете котлетите от едната страна. Обърнете ги и поставете върху тях парченца билково масло да се разтопи докато се запекат и от другата страна. Не ги препичайте. Нека да останат сочни.


3. Сервирайте котлетите с гарнитура по избор.



2 коментара:

  1. Впечатляващи сезонни предложения -
    с много вкус и аромати, цветя, билки, колорит...
    Чудесни идеи, рецепти и снимки,
    сърдечни поздрави и усмихната неделя, Диана

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря, Дианка! Много усмивки и на теб!

    ОтговорИзтриване