сряда, 7 ноември 2012 г.

Шарена есенна салата






Продукти:

2 розички карфиол
2 розички броколи
2 моркова
2 с.л. тиквено семе
2 с.л. слънчогледово семе
пресен риган

1. Накъсайте карфиола и броколито на малки розички. 



Настържете моркова на едро ренде. Добавете семената. 


Поръсете с дресинга и объркайте. 


Оставете салатата да престои 30 минути преди консумация. 


 Може да добавите и други пресни зеленчуци - зелени и червени чушки, нарязани на кубчета, зеле на ситно, хрупкави запържени крутони от пълнозърнест хляб, други зелени подправки - копър, магданоз, целина.
Ако не обичате сурови карфиол и броколи, или Ви притеснява дресинга с чесън, подобна салата може да видите тук


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар