сряда, 7 ноември 2012 г.
Свински ребра на фурна по американски
Продукти:
1 кг свински ребра
1 ч.л. сол
1 ч.л. черен пипер
1 ч.л. червен пипер
1/2 ч.л. лют червен пипер
1/2 ч.ч. вино
3-4 с.л. сос барбекю
1. Смесете сухите подправки. Натъркайте добре ребрата с тях. Сложете ребрата в тава с месото на горе. Налейте виното.
2. Покрийте добре тавата с фолио и ги печете в загрята на 160 С фурна за час и половина. Може да ги опечете предварително.
3. Около час преди сервиране, загрейте фурната на 220 С. Нарежете ребрата на парчета.
Намажете ги обилно със соса за барбекю и ги запечете.
Може да ги сложите и на скара. Така приготвени ребрата стават сочни, карамелизирани от горе и в същото време се отделят от костта. Основната подготовка може да се направи ден-два предварително и това прави рецептата много бърза за приготвяне и удобна за вечеря след натоварен ден.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Вкусно ...!Прекрасни, златисти и апетитно запечени ребърца!
ОтговорИзтриванеПоздрави !
Страхотни са,Еми!Правя подобни по рецепта на Юлка,но ги пека направо с кетчуп и горчица,а и мед.Даже тези дни пак ще правя,че ми попаднаха хубави гърди.
ОтговорИзтриванеНо идеята ти е чудесна за например вече изстинали мръвки как да станат пак сочни и апетитни,благодаря ти,мила!Хубава сряда!
Много вкусни ребърца, Еми, аз лично съм фен на ребърцата, а пък тези са неустоими!
ОтговорИзтриванеЕми,честит имен ден!Весел празник!
ОтговорИзтриванеБлагодаря, Роси! Хубав, слънчев и усмихнат ден и на теб!
ИзтриванеЕхе, любими!аз ги правя малко по-различно , но идеята е същата, бавно на ниска температура и след това глазиране.Твоите са станали перфектни!
ОтговорИзтриванеThis is the most wonderful thing ever invented
ОтговорИзтриванеwhen it comes to satisfaction. To show off ones own curvatures is usually a trim knee length blouse.
These are masturbators that can be used by men and offer
a very realistic sexual stimulation.
Also see my webpage: fake vagina