понеделник, 29 август 2011 г.
Домати по провансалски
Продукти:
2-3 домата
1/2 ч.ч. смлени трохи от стар хляб
2 с.л. смес от пресни подправки - мащерка, риган, розмарин, босилек и магданоз
1 склидка чесън, счукана
50 г кашкавал
2 с.л. зехтин
сол
1. Нарежете доматите на дебели филийки.
2. Смесете в купичка хлебните трохи, подправките, чесъна, настъргания кашкавал и зехтина. Посолете леко и объркайте хубаво.
3. Подредете доматите в тава върху хартия за печене. Разпределете хлебната смес върху тях.
4. Запечете доматите до хрупкавост в загрята на 250 С фурна.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар