четвъртък, 25 август 2011 г.
Омлет с чушки
Продукти:
2-3 с.л. зехтин
1/2 глава лук
1 пиперка
1 домат
малко люта чушка (по желание)
3 яйца
сол
черен пипер
1. Нарежете лука, пиперката и домата на едро, лютата чушка - на ситно.
2. Загрейте зехтина в тиган. Добавете лука и пиперката и ги запържете докато омекнат. Добавете домата и лютата чушка. Посолете.
3. Разбийте добре яйцата. Посолете ги със сол и черен пипер.
4. Изсипете яйцата в тигана при зеленчуците. Изчакайте омлета да се зачерви от едната страна и го обърнете да се зачерви от другата.
5. Сервирайте омлета поръсен с магданоз и настъргано сирене, ако желаете.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар