понеделник, 22 август 2011 г.
Свински ребърца в бира на скара
Продукти:
1 кг свински ребра
2 ч.ч. бира
2 с.л. соев сос
2 дафинови листа
2-3 склидки чесън
1 ч.л. черен пипер
1 ч.л. червен пипер
1 ч.л. сол
щипка къри
щипка кориандър
1/2 ч.ч. сос за барбекю
1. Сложете ребрата в тенджера. Залейте ги с бирата. Добавете соевия сос и чесъна и ги варете 10 минути.
2. Смесете черния, червения пипер, солта, кърито и кориандъра. Оваляйте ребрата в тази смес и ги оставете да се мариноват няколко часа в хладилника.
3. Непосредствено преди печене намажете ребърцата със сос за барбекю и ги запечете на скарата.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Толкова апетитно изглеждат :)
ОтговорИзтриванеПоздравления за вкусното предложение!
Поздрави и хубава вечер!
Дани
Изглеждат прекрасно тези ребърца! С удоволствие ще пробвам да ги приготвя и по този начин, толкова сочни и апетитни..
ОтговорИзтриванеЖелая ти слънчев и усмихнат ден! :)
Благодаря Мария! Усмихнат ден и на теб!
ОтговорИзтриване