понеделник, 29 август 2011 г.

Пилешки гърди на скара с песто от магданоз, орехи и синьо сирене

 

Posted by Picasa


Продукти:

2 бр пилешки гърди
1/4 ч.л. сол
1/4 ч.л. черен пипер
1/4 ч.л. сух чесън на прах
2 с.л. зехтин
2-3 с.л. бяло вино
песто от магданоз, синьо сирене и орехи

1. Посолете пилешките гърди със сол, черен пипер и чесън. Намажете ги леко със зехтин. Поръсете ги с бялото вино. Оставете ги да се мариноват за няколко часа.

 

Posted by Picasa

2. Запечете пилешките гърди на скарата.
3. Сервирайте ги поляти с пестото.

 

Posted by Picasa

2 коментара:

  1. Това е разкошна комбинация :)
    Поздравления!
    Хубава седмица!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря! Поздрави най-сърдечни и на теб!

    ОтговорИзтриване