понеделник, 29 август 2011 г.
Пилешки гърди на скара с песто от магданоз, орехи и синьо сирене
Продукти:
2 бр пилешки гърди
1/4 ч.л. сол
1/4 ч.л. черен пипер
1/4 ч.л. сух чесън на прах
2 с.л. зехтин
2-3 с.л. бяло вино
песто от магданоз, синьо сирене и орехи
1. Посолете пилешките гърди със сол, черен пипер и чесън. Намажете ги леко със зехтин. Поръсете ги с бялото вино. Оставете ги да се мариноват за няколко часа.
2. Запечете пилешките гърди на скарата.
3. Сервирайте ги поляти с пестото.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Това е разкошна комбинация :)
ОтговорИзтриванеПоздравления!
Хубава седмица!
Благодаря! Поздрави най-сърдечни и на теб!
ОтговорИзтриване