сряда, 13 февруари 2013 г.
Пилешки бутчета с хрупкава коричка
Продукти:
1 кг долни пилешки бутчета (копънчета)
2-3 филийки многозърнест хляб
2 с.л. слънчогледови семена
2 с.л. ситно нарязани билки (магданоз, риган)
2 с.л. зехтин
2-3 с.л. горчица
сол
черен пипер
лют пипер или чили сос
1. Сложете в кухненски робот хляба, семената, билките и зехтина.
Може да добавите, ако желаете, щипка лют червен пипер, сол и черен пипер. Смелете ги на едри трохи.
2. Намажете пилешките бутчета обилно с горчица. Оваляйте ги в трохите.
3. Печете ги в загрята на 180 С фурна за около 30 минути или докато месото омекне и като го прободете не пуска кървав сок. Сервирайте ги с гарнитура от свежа салата.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Разкошни бутчета,Еми!Толкова са хрупкави и апетитни!Усмихната и успешна сряда пожелавам! :)
ОтговорИзтриванеМного добра идея, Еми! След като прочетох и че на фурна се правят, много се зарадвах и мисля да ги пробвам!
ОтговорИзтриване