четвъртък, 17 март 2011 г.
Картофи с гъби и розмарин на фурна
Продукти:
500 г картофи
300 г гъби печурки
1 глава лук
зехтин
сол
черен пипер
1/2 ч.л. розмарин
1. Обелете картофите и ги нарежете на едри кубчета. Нарежете гъбите на едри филийки, а лука на ситно.
2. В дълбок тиган загрейте зехтин. Сложете картофите и леко ги запържете. Извадете ги в тавичка.
3. В тигана от картофите сложете лука. Задушете го леко. Добавете гъбите и ги запържете. Сложене гъбите и лука при картофите.
4. Поръсете всичко със сол, черен пипер и розмарин. Объркайте добре.
5. Запечете ястието във фурната за 15-20 минути.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар