неделя, 25 март 2012 г.
Сьомга с песто
Продукти:
за 3 порции
3 парчета филе от сьомга с кожата
1 ч.л. песто
3 с.л. зехтин
сол
черен пипер
1. Смесете в купичка пестото със зехтина.
2. Поръсете рибата със сол, черен пипер и полейте с пестото със зехтин. Покрийте рибните филета с найлоново фолио и ги приберете за 30-40 минути в хладилник.
3. Загрейте тефлонов тиган. Поставете рибните филета с кожата надолу. Покрийте тигана с капак и пържете рибата за 3-4 минути, докато кожата се препече, а рибата се сготви.
4. Сервирайте рибата със свежа салата.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Изключително съблазнително, Еми! Много обичам сьомга с песто, невероятно вкусна е.
ОтговорИзтриванеПрегръдки и весела неделя!
Честито Благовещение! Нека в живота ни има повече благи вести! Рибката изглежда много вкусно и е идеална за днешния празник!
ОтговорИзтриванеСветъл празник и на вас, момичета!
ОтговорИзтриване