сряда, 14 март 2012 г.
Салца с авокадо и маслини
Продукти:
1 авокадо
1 домат
1/2 ч.ч. маслини без костилки
1 главичка червен лук
магданоз
стрък зелен лук
1-2 с.л. салатен дресинг с дижонска горчица
няколко капки чили сос
1. Нарежете всички продукти на ситни кубчета. Смесете ги добре.
2. Подправете на вкус.
3. Може да сервирате тази салца като салата в комбинация на любимите си листни зеленчуци - рукола, спанак, айсберг или друга зелена салата. Може да напълните кората на авокадото или издълбан домат и да я сервирате като предястие. Или върху филийка черен хляб като здравословна закуска.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Вече сме на вълна пролет и салата?;)
ОтговорИзтриванеХубаво предложение, но без маслините за мен, моля;))
Хубава вечер, Еми!
Чудесна салата, Еми! Много ми допадна. Съчетанието на продуктите звучи много вкусно и примамливо.
ОтговорИзтриванеПриятна вечер от мен, Еми!
Спокойна вечер и на вас, момичета!
ОтговорИзтриванеЧудесна, свежа и колоритна салца! Вкусно изглежда, а е и лека, много пролетна!
ОтговорИзтриванеJust Great!
ОтговорИзтриване