петък, 7 декември 2012 г.
Картофена салата с печени чушки
Продукти:
1 кг картофи
1 кг пиперки (червени, зелени, жълти)
1 глава червен лук
сол
оцет
олио
2-3 с.л. леко запечени тиквени семки (по желание)
ситно нарязан магданоз
1. Сварете картофите и ги обелете. Опечете чушките и също ги обелете. Нарежете лука на полумесеци.
2. Смесете в купа нарязаните на кръгчета картофи, нарязаните на ленти чушки и лука.
3. Подправете със сол, оцет и олио на вкус. Разбъркайте добре салатата. Поръсете я с нарязан на ситно магданоз и запечени тиквени семки.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар