сряда, 20 февруари 2019 г.
Бифтек с яйце
Мама правеше това ястие при много специални случаи. Много вкусно става и със свинско филе.
Продукти:
за 1 порция
1 телешки стек
малко разбито яйце
1 ч.л. прясно мляко
1 филия престоял хляб
1 цяло яйце
1 резен синьо сирене или кашкавал /по желание/
сол
черен пипер
20 г краве масло
1 с.л. зехтин
1. Почистете стека от всички ципи и сухожилия. Посолете го със сол и черен пипер.
2. Смесете разбитото яйце с малко прясно мляко и щипка сол. Потопете филията хляб в него.
3. Загрейте маслото и зехтина в тиган. Сложете стека, яйцето и филийката хляб. Пържете ги до зачервяване.
4. В чиния поставете първо пържената филийка.
Отгоре сложете стека и резен синьо сирене.
Може да го замените с хубав кашкавал или да го пропуснете. Най отгоре поставете яйцето.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
شركة تنظيف مكيفات بابها
ОтговорИзтриванеشركة تنظيف خزانات بابها
شركة مكافحة حشرات بابها
شركة كشف تسربات المياه بابها
شركة تسليك مجاري بابها
شركة تنظيف مكيفات بخميس مشيط
شركة تنظيف خزانات بخميس مشيط
شركة تسليك مجاري بخميس مشيط
Уникални кулинарни рецепти! Благодарим Ви, уважаеми, че споделихте тази радост с нас!
ОтговорИзтриванеПоздрави от "Готвим с Любов" team ! 👨🍳🍲☆
Страхотен ресурс! С радост прочетох цялата статия. Желая Ви успехи! < br />< br />
ОтговорИзтриванеЩе съм признателен, ако разгледате и нашият блог за пари и печелене: < br />
BedenBogat com
< br />
& Viseo