понеделник, 4 февруари 2019 г.
Кюфтенца с риба тон консерва
Продукти:
1 консерва риба тон
1 яйце
1 стрък зелен лук
1 с.л. ситно нарязан копър
2 с.л. галета
смлян черен пипер
сол /ако е необходимо/
зехтин за пържене
1. Сложете купа рибата, яйцето, копъра, лука, нарязан на ситно, галетата. Подправете с черен пипер и сол /ако е необходимо, рибата е солена/ и ги разбъркайте.
2. Загрейте зехтин в тиган. С лъжица изсипете от сместа и оформете кюфтенца. Леко ги притиснете с гърба на лъжицата. Изпържете ги от двете страни.
3. Сервирайте с лимон и прясна салата.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар