![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj14kHQA5xvsj3XcJ80LGEFyKEetkleq1KxcZDm5FLxCszHj_Zwivh8kdXEu29gZqF6A1MQ804z7vH49o-n8jKBHV1hksBOyA8A1AEHE7sWmh1LaKQYa2WvroFwjGK17LlUb0xBDSbHMGA/s640/IMG_6743.jpg)
Продукти:
за 6 порции
за тестото:
125 г студено краве масло
150 г брашно
3 с.л. студена вода
1 с.л. захар
1 щипка сол
за плънката:
10-15 едри маслини без костилки
2 домата
150 г кашкавал
пресен босилек
склидка чесън
2. След като тестото се охлади достатъчно, го разточете на кора.
3. Разпределете кората във формите за тарталети.
Отстранете излишното тесто. Може да направите и една, голяма тарта.
4. Нарежете маслините на парченца, а доматите на филийки. Сложете на дъното на всяка тарталета малко маслини.
5. Отгоре подредете резенчета домати. Поръсете с нарязаните на ситно босилек и чесън.
6. Най-отгоре покрийте с филийки кашкавал.
7. Включете фурната на 200 С. Приберете тарталетите в хладилник за да се стегне отново тестото докато фурната загрее.
8. Печете тарталетите докато кашкавалът се разтопи, а тестото порозовее и стане хрупкаво.
.
Ох,Еми......Как можа да спретнеш такава красота....нямаш милост:)Прекрасни са тези тарталетки!
ОтговорИзтриванеЕми, чудесни са! Представям си какъв вкус и аромат се носи...
ОтговорИзтриванеПовече от великолепни!Мога да го хапвам това разкошество по всяко време,страхотни тарталетки,Еми!
ОтговорИзтриванеХубав петък!