![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi2-7yliK-8LXc6qbJpo65II7JmmZtAHk1ny9LTAoeX2jUSm8Rjhh-MSusM-KGPngOvanaJTZumftw_kBGDSGPedVTE5B3oLfz8rdci4ohi-T2ZqQK8nrUWgCBuU1C8y29yGASgwAcVr6I/s640/IMG_6303.jpg)
Продукти:
1 кг пресни картофи
2 с.л. зехтин
сол
черен пипер
пресен копър
1. Измийте картофите и ги изтъркайте хубаво под течаща вода. Сложете ги в тава, като по-големите ги разрежете на две. Поръсете ги със сол и зехтин, по желание и с черен пипер. Объркайте ги.
2. Печете ги в загрята на 200 С фурна докато се зачервят и омекнат. Разбъркайте ги 1-2 пъти по време на печенето.
3. Сервирайте ги поръсени със ситно нарязан копър.
Мммм,бижу са!Чудесна коричка и тен имат!
ОтговорИзтриванеСърдечни поздрави!