събота, 9 октомври 2010 г.

Сутляш за диабетици

 
Posted by Picasa
Продукти:

1 л прясно мляко
3 ч.л. Хуксол или друг подсладител с еквивалент на 1 ч.ч. захар
4 с.л. оризово брашно
1 пръчка канела
2 праха ванилия
1-2 с.л. канела за поръсване

1. Разтворете оризовото брашно в студеното прясно мляко. Изсипете го в тенджерка. Прибавете пръчката канела. Варете като бъркате непрекъснато да се сгъсти.
2. Щом започне да се сгъстява, добавете подсладителя. Варете до готовност. Сложете ванилията, разбъркайте и разсипете сместа в чашки. Поръсете отгоре с канела.
 
Posted by Picasa

Няма коментари:

Публикуване на коментар