![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEge2yIdsXL6qLAhhi6ZzslR2fqLawnh1zXV7A1GeMNv9kNCQRAIDd8IBS3kQ5fg-F5phMwOnFBxedix1zXq2bXj_etASZkgdcs9jyWPFSJW3V5KPiV7e9HLEs4AQtSC3Z70781ZWOhDotlb/s640/IMG_0564.jpg)
Продукти:
200 г белен сусам
200 г небелен сусам
50 мл зехтин
1 ч.л. сол
1. Може да направите тахана само с белено или небелено семе, но аз смесвам двата вида. Сложете семената в кухненски робот.
Добавете зехтина и солта и смелете докато се получи хомогенна смес.
2. Изсипете тахана в булкан и го съхранявайте в хладилник.
Няма коментари:
Публикуване на коментар