![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjxDYl4xosrff3hZbnWOPq69EwUIvR5JjDm0H-qdzyENaCTlXss3v2xHhr7iKY_CxXlKw04_ZfNwRHFRWKXvH1BqVm1G2DbKqTaVgTJX9QEk_45lWK1qyEqckXyVa9kZaVTy2iu9i5AkwXr/s640/IMG_1202.jpg)
Продукти:
за 3 порции
3 картофа
20 г краве масло, меко
20 г настърган Пармезан (по желание)
сол
черен пипер
3 кръгчета топено сирене
3 яйца
1. Настържете картофите на едро ренде.
2. Объркайте ги с мекото масло, Пармезана, малко сол и черен пипер.
3. Разпределете сместа в добре намазнени огнеупорни купички като правите малка вдлъбнатина в средата.
4. Запечете ги в загрята на 180 С фурна докато картофите се сготвят. Сложете във всяка вдлъбнатина по кръгче топено сирене.
Чукнете отгоре по едно яйце.
5. Върнете купичките в горещата фурна докато яйцата се забулят, а сиренето се разтопи.
Еми, чудесна идея! И картофки обичаме и гнезда, а пък в този вариант са направо върха! Супер си!
ОтговорИзтриванеВеликолепна идея,много вкусно!
ОтговорИзтриване