![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj9Y7MLhA1-nZCmeaoNAs39Y3Br7rlK4KKGSKQUm7FcjTu4B1cGAGgbfzw5N9aUBkK0LDN-eXtsTNasqxSjTVpYYbP0y-LipFAUcIMt8CGSNeiK1oH2JD7QBqavj1HFtF4WMC6jV_C7O9p0/s640/IMG_8800.jpg)
Продукти:
за 2 порции
6 рибки едра океанска цаца
сол
черен пипер
лимонов сок
1 с.л. песто Дженовезе
1. Изчистете рибките от главата и вътрешностите.
2. С остро ножче надигнете костите и отделете гръбначната кост. Костите са меки и тънки и много лесно се отделят.
3. Отрежете костта при опашката.
С острието на ножа премахнете ципите и крайните парченца.
4. Поръсете рибките със сол, черен пипер и лимонов сок и ги оставете да престоят няколко минути.
5. Намажете ги от вътрешната страна с песто и ги сгънете.
6. Изпечете ги на скара или грил-тиган.
7. Сервирайте ги със свежа салата и лимонов сок (по желание).
Сигурно е много вкусна тази цаца,Еми!Много аптитно изглежда!
ОтговорИзтриване